5-viikkoiset ihanuudet kotipihalla

Hiukan on päivätyöt haitanneet taas harrastusta, eli pentukuulumisissa on valitettavasti ollut pientä taukoa..

Vicin ja Milan lapsoset kasvavat ja kehittyvät lujaa vauhtia. Mökkilomalta palatessa poikkesimme kotimatkalla Seutulan Primal Sense Farmilla ilmettelemässä lampaita. Samalla B-pentueen Mustapoika (No-How Boom Boom Kah) tapasi uudelleen tulevan perheensä ja valinta vahvistui : ))

Serena ja Nina tutkivat myös poikien ’perhekalleudet ja tässä vaiheessa ainakin Mustalta, Vihreältä, Siniseltä ja Lilalta pojalta lyötyi kaksi kivestä ; )) sekä Keltaiselta ja Punaiselta ainakin yksi. Nyt vaan toivomme että kulkuset myös laskeutuvat,

Todella reippaita poikia tuntuvat olevan kaikki myös näin ’vieraalla maalla’ ja vieraiden ihmisten käsiteltävinä. Kyllä uni taas maistui kun sieltä päästiin kotiin. Vielä oli lauantai-illalle sen verran ohjelmaa että pihalta tuli aidata tuttuun tapaan oma pienempi alue näille poikalapsille.

Sunnuntaina temmellettiin lähes koko päivä ulkona, ja saatiin Sari ja Harri sekä myöhemmin illalla naapuritkin pentuja ihastelemaan.

Maanantain pojat viettivätkin kotona aamupäivän keskenään ja lounastaoun jälkeen pääsivät omalle pihamaalle, illalla saimme taas vieraita kun serkkuni Merja ja Martti Eno tulivat pentuja morjestamaan.

Lilapoika Kuva. Merja Niklander