6 -viikkoiset pikku riiviöt

Melkoisen vilkkaita ja äänekkäitä tapauksia nämä pojat, kasvavat ja temmeltävät hurjaa vauhtia. Muutama ’kovaluonteisempi’ erottuu jo joukosta ; ) ja miesmäiseen tapaan ottavat kaikki vuorollaan mittaa toisistaan.

Kotona ja mökillä on vieraillut lähes päivittäin niin pentujen tulevia omistaja, kuin kavereita sekä naapureita pentuja paapomassa…ja lapsosten kanssa on viikon mittaan treenattu mm. hihnakävelyä, autoilua, veneilyä, uintia ja jälkimetsään kerettiin ihan Hyvinkäälle saakka.

Erilaisia makunautintojakin ovat pennut saaneet, raa’asta kanakaulasta ja jauhelihasta, vähän teollisempiin kuiva ja märkäruokiin sekä kuvatettuihin lampaan ja pupun korviin ja pienempiä naudan nahkatikkujakin on maisteltu. Pääosin pennuilla on hyvät ruokahalut, noin puolet ovat hiukka ahneempia ja toinen puoli vähän mahtillisempaa väkeä ’ruokapöydässä’ ainakin silloin kuin tarjolla on ollut perusmättöä eli kostutettua nappulaa ja Yrjölän puuroa, raejuusto&jauheliha höystein : ))

Kun oma kesäloma jatkui taas puolentoista viikon jälkeen, lähdimme keskiviikkona koko revohkan kanssa mökille Helperin saareen. Pientä lauantaista ukkoskuuroa lukuunottamatta ilmatkin suosivat ja suhteellisen kiva viikon puolikas tuli siellä vietettyä.

Pariin otteeseen käytiin testaamassa vesileikkejä mökkirannassa ja pari rohkeaa uimarin alkua erottui heti joukosta : )

 

ja tässä vielä pientä hippaleikkiä Punaisen pojan johdolla: