LUONNETESTI LAPUALLA 12.4.2014

Madee luonnetestissä 12.4.14

WIDEMIND’s JUSTINE eli Madde -tyttönen on nyt myös virallisesti luonnetestattu 

yhteispistein:  + 184 laukausvarma

Tuomarina: Irena Puputti & Marko Vuorisalo

Alla pisteet osa-alueittain Hannan kertomana:

”Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu -1 haluton:
Tästä pakko kommentoida, että Madde ei ottanut hyökkäyksiä tosissaan. Ollessaan mun vierellä niin katseli vain yleisöä ja ”hyökkääjä” sai tulla vapaasti mun iholle. Tosiasiassa vartioi meidän pihaa sekä Lauria hyvin tarkaavaisesti ja ilmoittaa kyllä, jos joku tulee liian lähelle pihaa/Lauria. Samoin seinässä kytkettynä ollessaan oli vain tuijottanut nurkan taakse mun perään kunnes ”hyökkääjä” ihan parin metrin päässä, jolloin oli pakko haukahtaa ja viimein pyörähtää. Eli puolustushalu ei kyllä mielestäni vastannut todellisuutta, mutta tällä kertaa näin. Tosin kerroin oli vain 1 eli ei suurta vaikutusta pisteisiin.
Taistelutahto +2 kohtuullinen
Madde sai heti alkuunsa kepin palan kurkkuunsa, mikä esti sitä leikkimästä täysillä kepillä/patukalla, mutta allekirjoitan silti tämän arvion.
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Hermorakenteessa kelkka pudotti pisteet ylempää tuohon +1:een. Jostain syystä Maddella meni aika kauan ennen kuin tuli uskaltautui tutkimaan kelkkaa. Sitä vastoin tynnyri ja piilosta avattu sateenvarjo eivät Maddea hetkauttaneet. Tuomari sanoikin, että kelkka oli se syy, miksi jäi +1:seen.
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +3 kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ laukausvarma

Pahaiten meillä meni pimeä huone, jossa Madde tuli hienosti suoraan mun luo, vaikka kolauttikin itsensä johonkin matkalla. Samoin tynnyri ja ”sateenvarjosäikäytys” ei tyttöä hetkauttanut yhtään. Laukauksetkaan eivät Maddella tuntuneet missään. Olen siis kaikin puolin ihan tyytyväinen tulokseen.”

WAU ! HIENO TULOS, -minäkin olen todella tyytyväinen.

ONNITTELUT HANNALLE ja koko ’kasvavalle’ perheelle VAASAAN!!!

Widemin'd Justinen luonnetestissä Lapualla 12.4.14

 

0 Comments