Meillä on Groenendaelin urospentuja !!!

Milan pennut 29.6.17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syntynyt: 29.6.2017  (6+1)

VAPAANA (1+0)

Luovutusikäisiä pennut ovat 17.7.2017

 

Eternity's Vici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isä: SR NO CH , SWE VW-15 Eternity’s Vici  (s.17.7.2006) (F.s.r.INT,Balt,FIN,S,LT,LV,EE CH, LtuW-03 JK2,TK2 Valkohampaan Chef d’Oeuvre x KORAD, NordW-99, SW-01,NW-00 Hexen House Eternityh)

Lonkat A/A, Kyyneret 0/0,

Vici on erittäin sosiaalinen, rauhallinen ja tasapainoinen  jo 11 -vuotias uros, jolla erittäin hyvää jälkeläisnäyttöä.

Vici on Norjan Valio ja  Ruotsin VeteraaniVoittaja vuodelta 2015

Vici on suorittanut Ruotsin luonnekuvauksen (MH descpription) ja mm. ammunnasta saanut tuloksen (1)

Vici on myös suorittanut Ranskan CSAU & TAN luonnetestit tuloksella Excellent ja se onkin valittu Ranskan kennelclubin suositeltavien jalostusuroksien listalle, Sujet Recommande, SR

Omistaja: Jesper & Karin Andersson/Ruotsi

Lisää tietoa Vici’stä Kasvattajan tai  Ruotsin Kennelliiton sivuiltahttp://www.eternity.se/eternity.htm

 

No-How Fifth Element

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emä:: C.I.E EE & LV MVA, LV & EE JMVA,  JV-14 AgiMax3, TK1, BH, No-How Fifth Element (s.12.11.2013) ’Mila’ (Valkohampaan Batticuore x No-How Ups I Did It)

Lonkat A/A , Kyyneret 0/0,

Terveet silmät 12/2016 ja 2/2015,

Terve selkä 2/2015 (selkä kuvattu epävirallisesti  18 kk iässä)

Mila on kompakti, herkkä, vilkas, ja hiukas tempperamentikas , mutta erittäin miellyttämishaluinen perheemme tyttären ja minun yhteinen harrastus ja kisakoira Milan kanssa on kilpailtu TOKOssa (TK1) ja Agilityssä (MAX3), Agiltityä Mila harrastaa tytär Danielan ohjauksessa ja parivaljakko onkin kehittynyt nopeasti ja selvitti tiensä viimevuoden lopulla Agilityn Voittaj -luokkaan josta heillä on jo 1 Sertinkin plakkarissa joten Valiotie on auki.

Mila on myös erittäin pätevä jälkikoira joka omaa hyvän nenänpään, Metsäjäljeltä nousee lähes poikkeuksetta kaikki kepit ja esineruudusta esineet tuodaan ohjaajalle pikapikaa. BH testi on suoritettu ja tarkoituksena olisi pikapuolin osallistua ensimmäisiin Jälkikokeisiin..ainoastaan kenttäosuuden noudoissa on vielä hieman hiottavaa, jahka Mila saa lapsoset maailmalle, aloitamme tehotreenit hyppynoutojen kanssa.

Mila on tutustunut myös lammaspaimennuksen saloihin 10 kerran alkoiskurssilla. Laji on jäänyt meiltä ajanpuutteen vuoksi pois, mutta kuka tietää josko siihenkin löytyisi tulevaisuudessa aikaa. Ipa -sisko on kunnostautunut ko lajissa saaden käyttötulokset.

Milan veli-poika Kasko on maamme ensimäinen Belgianpaimenkoira jolla on viralliset oikeudet toimia Avustajakoirana.

Milan kanssa on osallistuttu näyttelyihin  muutamia kertoja vuoden mittaan. Suomesta Milalla on kasassa sertit (4 x SERT , 1xCACIB, 1xROP,3xVSP) ja Balttian maissa Milan kanssa on myös pyörähdetty muutamia kertoja erittäin hyvällä menestyksellä !!

Mila onkin jo  Inttivalio (C.I.E) sekä Latvian ja Eestin Valio sekä ko maiden Juniorivalio (EE CH, LV Ch ja EE JCH, LV JCH) sekä Vuoden 2014 JunioriValio (JV-14) Messarista on myös plakkarissa. Pentunäytelmissä Mila ylsi vuoden 2014 SBPKY.n tuloksissa pentulistan 2. sijalle.

Lisää tietoa Milan tuloksista löytyy kennelliiton jalostusjärjestelmästä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI13629%2F14&R=15.1

JOS Kiinnostuit ota pikaisesti yhteyttä:

Kennel Widemind’s/ Jaana Roms puh. 040-7457352

Mail: jaana.roms@bbraun.com tai romsjafi@gmail.com