PENTUSET MUUTTIVAT HELPERIIN

Vicin ja Milan pojat matkustivat eilen monipuolisesti sekä autolla että venellä Lohjan Helperin saaressa sijaitsevaan kesänviettopaikkaamme. Sekä auto että järvimatka sujui hienosti pentujen ollessa omassa boxissaan.

Yö sujui uudessa pentulaatikossa varsin hyvin eikä varsinkaan Even ja Milan kesken tullet mitään konflikteja, vaikka yhdessä isossa tuvassa ja makuu-alkovissa tuli nyt olla pentujen ja aikuisten koirien kanssa suht tiiviisti.

Vaikka Eve -neiti kärsiikin aikamoisesta valeraskaudesta..ja on aikaajoin viimeisimmän kolmen viikon aikana vajonnut melkoisiin masennuksen syövereihin, jättää se pennut rauhaan ja on melko väliinpitämätön niiden suhteen. Mökillä Eve on aina elementissään, etsien lähes taukoamatta Papan jemmattuja keppejä, joten mukavaa vaihtelua tämä loma on sillekin..

Tänään pennut pääsivät ensikertaa kunnolla ulos Helperin saareen aidatulle viheriölle, Pennuista alkaa jo erottua seikkailijat: Vihreä ’Pilkupoika’ lähti heti omalle tutkimusretkelle, Musta poika samoin on varsin utelias ja rauhallinen seikkailija, keltainen ’tähtipoika’ ei myöskään arkaile kulkiessaan milloin minnekin..Lila poika on melkoisen äänekäs ärripurri, mutta toisaalta jakelee pusuja ahkerasti ainakuin tulee syliin. Punaiselle ja siniselle pennulle on täällä  mökillä maistunut enimmäkseen uni ja maitobaari, josta Mila -mamma tarjoilee helpotusta nestehukkaan  varsin auliisti, heti kun pentulaatikosta kuulu vikinää..

Äiti toimii myös erittäin hanakasti erotuomarina, jos poikain keskinäinen nahistelu yltyy isomaksi paini&murina otteluksi… terhakoita kavereita ovat kaikki.

IMG_4443 IMG_4411 IMG_4453 20170720_160054 20170720_160045 20170720_160030 20170720_160059